הפרעות אכילה וחרדה להשמין

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

08/04/2018 | 12:35 | מאת: היפנוזה בהקשר של הפרעות אכילה ומצבי חרדה

שלום. מזה שנים אני באובססיה של ספורט ואוכל. אוכלת ומיד רצה לספורט לשרוף את הקלוריות שהכנסתי לגוף. כל הזמן אני במצב של חרדה לעלות במשקל ובכלל בחרדה מתמדת כמעט לגבי כל דבר(בעיקר בריאות).תמיד מוצאת משהו לדאוג ממנו. האם היפנוזה יכולה לעזור?(בעיקר לצאת מהחרדה המתמדת והיכולת לראות תמיד את השלילי בכל דבר) תודה.

שלום היפנוזה היא כלי- עזר פסיכולוגי יעיל ביותר למגוון רחב של בעיות, כולל הפרעות אכילה. היא ניתנת לשילוב בטיפול של כל בעיה ונושא כמעט ובבעיות מיוחדות היא יעילה במיוחד. אך יש לזכור שעל אף יעילותה המוכחת, אף היא, כמו כל כלי אחר, אינה "שרביט קסמים" המחולל פלאים. לגבי הפרעות אכילה חשוב טיפול כוללני ואינטגרטיבי, שיכול לכלול גם היפנוזה כמובן.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית