אובאיטיס, השימוטו - האם יש טיפול טבעי?

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

20/11/2011 | 18:41 | מאת: רונית

שלום רב, אני לוקה באובאיטיס (דלקת של פנים העין) ובהשימוטו (דלקת אוטואימונית כרונית של בלוטת התריס). האם יש מרפא לבעיות האלה (או שיפור) באמצעות טיפולים טבעיים? אילו טיפולים? באיזה תחום של הרפואה המשלימה? תודה רבה, רונית

רונית שלום רב, לגבי השימוטו- ידוע לי כי ישנם טיפולים שסייעו- טיפולים כמו ייעוץ בתזונה טבעית ודיקור סיני. לגבי אובאיטיס- לא שמעתי על טיפול משלים ייחודי אך ברפואה המשלימה במקרים רבים, האבחנה המערבית פחות חשובה, הסימפטומים והתסמונת כפי שהיא מוגדרת על פי הרפואה המשלימה- יותר משמעותית. אם הייתי מחברת בין שני המצבים מהם את סובלת, על פי הראייה של הרפואה הסינית- מדובר במצב של חוסר איזון של מערכת החיסון ובזה בהחלט ניתן לסייע גם ברפואה משלימה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

05/12/2011 | 17:26 | מאת: רונית

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה