פוליפ באף לתינוק

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

24/11/2014 | 10:15 | מאת: נירה ברכיל

ב"סד שלום, יש לי תינוק בן שנה וחודשים סובל מנזלת כרונית, נוחר בלילה וגם ביום מרגישים קושי,סובל מפוליפ באף אני אמורה לעשות לו צילום לבדוק את דרגת החסימה. אפשר לעזור לו? אני גרה בבית שמש.

נירה שלום רב, יש בהחלט אפשרות לסייע.לרפואה המשלימה מגוון רב של טיפולים המחזקים את מערכת החיסון ומפחיתחם ליחה ונזלת. טיפולים כמו דיקור סיני, רפלקסולוגיה, הומיאופטיה, צמחי מרפא וכיו"ב הם רק חלק מהטיפולים האפשריים. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה