חיזוק מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

01/11/2014 | 21:01 | מאת: ורד פריד

שבוע טוב , מה את מציעה לחיזוק המערכת החיסונית לחולת סרטן שד ( גרורות לאחר 7 שנים ) ? מה הדיאטה שאת ממליצה ? האם נכון הוא שחולה סרטן לא רצוי שיטוסו, עקב שינוי לחץ האויר בטיסות ? תודה ורד

ורד שלום רב, לרפואה המשלימה ניסיון עתיר שנים בנושא אונקולוגיה, המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. לגבי נושא הטיסות- אני לא מכירה התווית נגד כזו- כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה