תחליף לפרוזק

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/06/2014 | 14:35 | מאת: רבן

1. בן 63, סובל מזה שנים ממצב-רוח בד"כ ירוד ברמה מינורית, המשבש את החיים . 2.נהגתי לקחת פרוזק, עד שגיליתי גם את תרומתו השלילית =>הפסקתי. 3.כיום אינני לוקח תרופה כלשהי=>מחפש מזור בתחום - מזון/תוסף תזונה הולם. נ.ב.- דיקור לא עזר בכל הקשור למע. העיקול. תודה.

שלום רב, גם לרפואה המשלימה וגם לרפואה הקונבנציונאלית מגוון רחב של טיפולים היכולים לסייע. המלצתי היא לפנות קודם כל לרופא מטפל ולברר לגבי האפשרויות השונות. (גם לרפואה הקונבנציונאלית קיימים טיפולים תרופתיים מבוססי צמחי מרפא) במקביל המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה