פציאליס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

20/05/2014 | 22:47 | מאת: טלי

היי. בתי בת 16. קיבלה לפני חצי שנה פציאליס בצד שמאל .לפני 4 שנים גם. טופלה בסטרואידים. נשאר לה שרידים קטנים של עיוות בזווית הפה ומעט בעין. האם יש לרפואה המשלימה מענה?

שלום רב, רוב ההצלחות עם שיתוק עצב הפנים נרשמות בדיקור כשמועד תחילת הטיפול קרוב למועד תחילת התופעה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה