איזה טיפול מתאים לי ?

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/01/2014 | 10:49 | מאת: פז

שלום רב (: שמי פז ואני בת 21 , בריאה באופן כללי אבל מרגישה...איך לאמר... לא מאוזנת חח.. חוויתי שנה וחצי רוויות מתח נפשי ומצבי לחץ וחרדה. אני סובלת בעיקר מהפרעות בעיכול, עייפות תמידית, פשוט חוסר אנרגיה... זהו אולי ישמע מצחיק אבל אני פשוט מרגישה שהגוף שלי צריך להתנקות ,לעבור טיהור חח חברה סיפרה לי שאמא שלה קיבלה איזשהו טיפול טבעי של צמחי מרפא וכו שפשוט שיפר את איכות החיים שלה במידה משמעותית. לאיזה תחום ברפואה הטבעית מומלץ לפנות בנושא זה ? ואיך מגיעים אליו, צריך הפניה ?

פז שלום רב, את מתארת יפה תופעה שרבים סובלים ממנה. לרפואה המשלימה מגוון רחב של פתרונות היכולים להתאים לתיאור שלך. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה