דיאטה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

25/02/2013 | 12:08 | מאת: עדי

שלום דר עדית שמי עדי בת 63 מטופלת בתרופות ציפרלקס וויוקפס תלוריון לויאל נורמיטן לא מצליחה לירזות תמאחר והיריבה איטית תנישברת מיידית ניסיתי גם דיקורים מכון אבראמסון וכו אין מנוחה נפשית שותה יין ליפעמים בקבוק ליום .האם את חושבת שדיקור בכל זאת יכול לעזור .אני מיואשת וזה מאד חשוב לי ביום יום מראה חיצוני תודה

עדי שלום רב, נשמע שאת צריכה טיפול המשלב גם ייעוץ בתזונה טבעית (בקבוק יין ליום מכיל הרבה מאוד קלוריות )וגם דיקור. אני ממליצה בחום לקבל ייעוץ על פעילות גופנית אירובית סדירה. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה