שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

19/10/2012 | 23:43 | מאת: ויקי

שלום רב, לפני 7 חודשים עברתי גרידה כתוצאה מעובר שהפסיק להתפתח בשבוע 8 מאז אני מנסה שוב פעם להכנס להריון ללא הצלחה(נכנסתי להריון ספונטני) בבדיקה אצל הרופא נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות (אציין שבמהלך ה-7 חודשים הללו נעזרתי בכדורים על מנת שיגיע לי מחזור וגם הביוץ לא היה סדיר). רציתי לדעת מה עדיף במצב שלי דיקור סיני או רפלקסולוגיה?

ויקי שלום רב, שני הטיפולים יכולים לסייע בבעיות פריון. הדיקור הסיני הוכח במחקרים כיעיל בבעיות פריון. לעיתים צריכים לתת לגוף לחזור לאיזון, לחזק אותו על מנת להגיע להריון במצב אופטימאלי. המלצתי היא לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי וזאת על מנת להתאים לך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב יינתן הייעוץ הרפואי ללא עלות עם הצגת מכתב זה. לידיעתך, הטיפולים במכבי טבעי ניתנים בהתאם לתקנות "שרותי הבריאות הנוספים". מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395* בברכת בריאות שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה