טיפולים מומלצים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

14/05/2012 | 04:36 | מאת: אליעזר

אישתי בת 64 סובלת מכמה מחלות: השמנה , סוכרת מאוזנת עם תרופות ,כולסטרול מאוזן עם ליפיטר , טריגליצרידים לא מאוזן לאחרונה עלה הערך עד 218 , לחץ דם די מאוזן עם תרופות בסביבות 140. היא לוקחת קומדין וכן פרוקור ודימיטון בגלל פירפור פרוזדורים. בכוונתה אם אפשר להפסיק בהדרגה לקחת תרופות ולעבור לטיפולים מרפואה סינית וצמחי מרפא מה ידוע ברפואה סינית וצמחי מרפא שמוכח במחקרים שיכולים לעזור נגד השמנה , לחץ דם ,כולסטרול, סוכרת וטריגיליצרידים?

אליעזר שלום רב, המלצתי החד משמעית היא לבצע כל שינוי בליווי וידיעת רופא מטפל. באתר המצוין pubmed תוכל למצוא מאמרים ומחקרים רפואיים בנושאים שהעלית.המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לאשתך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה