חיסונים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/10/2011 | 15:53 | מאת: מאיה

שלום רנה, בתי עשתה את חיסוני גיל 4 חודשים ב 14.8, ונקבע לה תור לחיסוני חצי שנה ל 23.10, האם ניתן לדחות אותם בשבוע? תודה מאיה

מאיה שלום,חיסוני גיל 6 חודשים הם מנה שלישית של חיסון מחומש, מנה שלישית של חיסון צהבת B ומנה שלישית של חיסון רוטה. אין שום בעיה לדחות את החיסונים הללו גם בשבוע שבועיים מהמועד שנקבע. רק יש לקחת בחשבון שחיסון הרוטה השלישי יש לסיים לפני גיל 8 חודשים - אבל דחייה בשבוע שבועיים עדיין משאיר לכם טווח מספק להשלמת חיסון רוטה בזמן. שיהיה בהצלחה וסופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב