התינוקת בגמילה מהנקה מסרבת לתמ"ל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

04/12/2013 | 00:24 | מאת: רוית

שלום רב, בתי בת 8 חודשים נמצאת בגמילה מהנקה. אוכלת מוצקים ויניקה בוקר+לילה ובמהלך היום בקבוקי חלב אם שאוב בבקבוק. אני מנסה לתת לה לאכול תמ"ל סימילק ואח"כ מטרנה בבקבוק אך היא רק נוגעת בפטמה וכבר מוציאה אותה, ממש מסרבת לאכול את שני סוגי האבקות. אני חייבת בעוד שבועיים לגמול אותה לחלוטין מההנקה. איך ניתן להרגיל אותה לתמ"ל? הבנתי שלא מומלץ לערבב חלב אם עם אבקת תמ"ל אך האם בשביל הגמילה ממהנקה הערבוב אפשרי ? תודה על תשובתכם

04/12/2013 | 13:32 | מאת: רוניתות

תנסי להוסיף כפית דייסת וניל של מטרנה לבקבוק, או שתשלבי חצי חלב אם וחצי מטרנה (פחות מומלץ) או שתנסי שמישהו אחר יתן את הבקבוק כי ממך מריחים "ציצי".....

רוית שלום, מעבר להמלצות הטובות של רונית - כדאי גם להעביר את שאלתך ליועצות הנקה בפורום "יעוץ הנקה" שבאתר זה. בהצלחה!

07/12/2013 | 23:26 | מאת: רוית

תודה רבה על תשובתכן

מנהל פורום טיפת חלב