האם מותר לתת סילן בגיל 8-9 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/12/2013 | 08:25 | מאת: שונית

שלום, בני בן השמונה וחצי חודשים אוהב מאוד לאכול דייסות ולכן אני מכינה לו בכל יום לארוחת הערב דיסה. עד כה השתמשתי בדייסות של מטרנה. הציעו לי להכין לו דיסת שיבולת שועל על בסיס מים וסילן. האם מותר להשתמש בסילן או שכמו בדבש, רק אחרי גיל שנה? תודה וחג שמח

שונית שלום, אכן, פרט לדבש שאסור לתת לפני גיל שנה - אין שום דבר בתפריט שלנו שאסור לתת - כל עוד המרקם מתאים לתינוק. מומלץ גם להימנע מחלב ניגר עקב תכולה נמוכה של ברזל - אם כי ניתן לבשל את דייסת הקוואקר עם חלב(גם למים אין ברזל), להוסיף סילאן - ואז הדייסה טעימה ובריאה לכל המשפחה!בתיאבון וחנוכה שמח!

מנהל פורום טיפת חלב