דייסת סולת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/11/2013 | 23:03 | מאת: אמא של מיוש

שלום, האם ניתן לתת לתינוקת בת 9 חודשים דייסת סולת על בסיס חלב ( הכוונה לדייסה אמיתית, לא של מטרנה ) ואם לא, למה?

אמא של מיוש , שבוע טוב!אפשר לתת דייסת סולת על בסיס חלב בגיל 9 חודשים - למעשה בגיל זה מיה יכולה לאכול הכל מתפריט המשפחה (בהתאם ליכולותיה לאכול מוצקים)פרט לדבש. לא מומלץ לחשוף אותה לחלב ניגר בכמויות גדולות (הכוונה שמומלץ תמ"ל או הנקה במהלך היום בארוחות בהם היא שותה חלב ולא חלב ניגר). בחלב ניגר יש תכולה מועטה של ברזל והחלב עצמו מונע ספיגה של ברזל. אך כמנה אחת ליום בבישול של דייסת סולת (או שיבולת שועל לדוגמא) - אין בעיה. במידה ויש צורך בהמתקה - עדיף בסילאן ולא בדבש.בתיאבון!

מנהל פורום טיפת חלב