עצירות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/11/2013 | 23:18 | מאת: אמא לשניים

שלום בני בן 4 שבועות כמעט נולד3875, יונק כראוי ובערך כל כמה ימים מקבל בערך 80 תמל סימילק. אין לו יציאות כבר שבוע וחצי והוא תמיד נורא אדום ויש לו גזים מאווד חריפים שנשמעים ומריחים. מה אפשר לעשות???? ניסיתי מסגים עם שמן,תנועות רגלים אל בטן, תכשיר סימיקול,כדור פיזיו, מנשא, וזלין שמן זית בפי הטבעת והוא נורא סובל(לציין שזה כך מאז שנולד וכשעושה עושה בכמות אדירה) תודה

שבוע טוב! יציאות תקינות של תינוק הינם בין יציאה אחרי כל ארוחה לבין יציאה אחת לשבוע - בתנאי שלא מלווה בחוסר שקט. כיון שהוא עובר את השבוע ללא יציאה, והוא כן מראה חוסר שקט - זה מצדיק פניה לרופא הילדים המטפל לבירור. אחרי הפניה לרופא המטפל - במידה והכל תקין - ניתן להוסיף למנת הסימילק שהוא מקבל כפית של שמן (כל שמן מאכל). ניתן גם לתת לו כפית של מיץ עגבניות פעם ביום.(לוקחים עגבניה , סוחטים אותה, ומסננים את הגרעינים,ואת המיץ נותנים לתינוק). מומלץ שגם את תוסיפי לתפריט שלך מזונות התורמים ליציאות - כגון עגבניות, מיץ תפוזים, שזיפים מיובשים. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב