שיעול אצל תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

01/09/2013 | 17:32 | מאת: גלי

שלום רב.הבת שלי משתעלת כבר שבוע פעם זה נשמע כמו שיעול יבש אבל יש שעות שזה נשמע כמו שיעול לח. יש לה חום 37-37.2 אוכלת פחות מהרגיל-תוספות כמו פירה ירקות,בשר,תפוח לא רוצה בכלל ולפני זה היתה אוכלת מצויין אותם דברים וגם חלב ו סימילק הורידה בכמות.היינו אצל רופא פעמיים -הכל תקין ראות נקיות נתנו לנו סירופ "תימי" אבל עדיין לא נתתי לה.רופא חושב שזה וירוס. האם ללכת לרופא אחר?

גלי שלום, סליחה על העיכוב במענה. אני מניחה שהשאלה כבר לא אקטואלית ומקווה שביתך כבר מרגישה טוב. בכל מקרה, אני ממליצה להמשיך עם אותו רופא - לוירוסים לוקח זמן עד שהם חולפים - לעיתים השיעול ממשיך גם אחרי שהילד מרגיש טוב כיון שהמערכת הנשימה עוד מלאה בליחה. בכל מקרה , אם התופעות ממשיכות - כדאי לפנות שוב לרופא המטפל.

מנהל פורום טיפת חלב