תמל על בסיס תה שומר

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/04/2013 | 11:44 | מאת: ליאור

תינוק בן חודש וחצי סובל נורא מגזים וכאבי בטן רוב שעות היום האם אפשר לעשות פרמולה על בסיס תה שומר בשביל שיקל עליו,

ליאור שלום, הפורמולות הם על בסיס חלבון חלב/סויה - ואינן מכילות שומר. אפשר להציע לתינוק תה שומר (מתוך חליטה שאת עושה לבד-לקחת תה צמחים ללא קפאין - של אחת החברות בשוק - ליפטון/ויסוצקי וכו' ) ולתת לו כמה טיפות לפני /אחרי כל ארוחה. אפשר לנסות את אחד התכשירים נגד גזים - המרכיב העיקרי של התכשירים הטבעיים הוא שומר. אם התינוק ניזון מתמ"ל חלבי - אפשר לשקול להחליף עם פורמולה מפורקת יותר כגון נוטרילון קומפורט או סימילק קומפורט. אם התינוק יונק - אפשר שאת תשקלי להוריד מוצרי חלב מתוך התפריט שלך - ולבחון האם זה מקל עליו את הגזים.בהצלחה וסופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב