תאומים בני שבוע - אחד לא מתייחס כל כך לסביבה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

26/03/2013 | 10:56 | מאת: מוטי

שלום, יש לנו תאומים בני שבוע. הבת מסתכלת על הסביבה, על הבן ומגיבה קצת שמדברים אליה. לעומת זאת, הבן נראה על הזמן עסוק בעצמו, כמעט שלא ער, ולא נראה מתעניין בסביבה שלו. האם הדבר יכול להצביע על בעייה, או שזה מוקדם מדיי?

מוטי שלום! מזל טוב וחג שמח! בתאומים נראה הבדלים מההתחלה - כל אחד עם האופי שלו. בכל מקרה זהו גיל מוקדם מדיי לבחון את ההתמקדות במבט(שנבחנת סביב גיל 6-8 שבועות) . יש תינוקות יותר ישנוניים ויש פחות. אם הוא מעדיף לישון על פני לאכול - אז כדאי להשתמש בשיטת SKIN TO SKIN - להאכיל אותו כשהוא ללא בגדים פרט לחיתול , ושהוא מונח על הגוף שלך - כך שהוא ירגיש את חום הגוף שלך. בשיטה זו התינוקות הישנוניים נוטים לאכול יותר טוב , וכשהם אוכלים טוב יותר, הם במרוצת הזמן פעילים יותר. במידה ואתה מרגיש שהוא אפטי - כדאי לפנות לבירור אצל רופא הילדים המטפל. חג שמח!

מנהל פורום טיפת חלב