גזים, גרייפווטר וסימיקול - מה לתת וכמה?

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

25/02/2013 | 00:16 | מאת: תומר

ראיתי הזהרה לא לתת גרייפווטר כי זה יכול להוביל להפסקת נשימה. האם משהו-משהי יודעים משהו על זה ? מהכן כדי לתת לילדה בת חודש הסובלת מגזים ? מודה מראש וחג שמח.

25/02/2013 | 13:30 | מאת: יעל

כן, גם אני שמעתי על כך-פשוט יש ילדים שהם רגישים לאניס וכנראה זו הבעיה..בעיה נוספת היא שהמוצר מכיל סוכר וגם זה לא מומלץ ולא ממש טבעי.לנו המליצו על הסימיקול-שזו תרופה שלא נשארת בגוף (כתוב את זה גם..) אז זו ההעדפה שלנו.בכל מקרה תחזיקו מעמד וחג שמח

25/02/2013 | 13:30 | מאת: יעל

כן, גם אני שמעתי על כך-פשוט יש ילדים שהם רגישים לאניס וכנראה זו הבעיה..בעיה נוספת היא שהמוצר מכיל סוכר וגם זה לא מומלץ ולא ממש טבעי.לנו המליצו על הסימיקול-שזו תרופה שלא נשארת בגוף (כתוב את זה גם..) אז זו ההעדפה שלנו.בכל מקרה תחזיקו מעמד וחג שמח

תומר שלום, אני לא שמעתי על בעיה עם הגרייפווטר אך אני מניחה שאם גם אתה שמעת וגם הקוראת יעל - כנראה אכן הועבר משהו בנדון בחדשות. בכל מקרה - סימיקול אכן הוא תכשיר נגד גזים שלא נספג בגוף - הוא פשוט סוחף איתו את בועות האוויר החוצה. אם אתה רוצה להישאר בכיוון הטבעי - אפשר לעשות חליטת תה שומר או קמומיל (פשוט לקנות תה שומר או קמומיל ללא קפאין של אחת החברות ולחלוט בקצת מים - ללא צורך בתוספת סוכר)- ואז נותנים לתינוקת כמה טיפות לפני/אחרי כל ההאכלה.

מנהל פורום טיפת חלב