קורס החייאת תינוקות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/01/2013 | 09:58 | מאת: מיכל

שלום רנה, אני רוצה לעבור קורס החייאת תינוקות דרך קופ"ח מכבי. מבירור שערכתי -ראיתי שיש רק בקרית מלאכי ושוהם... מכיוןן שאני מתל אביב המיקומים הללו לא רלוונטיים.. האם יש בטיפות חלב? למי לפנות? האם המחיר הוא לוג הורים? תודה מראש, מיכל

מיכל שלום, סליחה על העיכוב במענה. יש סדנאות החייאה לתינוקות ופעוטים גם במכבי - בשיתוף עם מד"א. מחיר הסדנא להורה הינו 20 ש"ח (הסדנה מסובסדת על ידי מכבי מתוך ראיה כי סדנה כזו היא חשבוה לקידום בריאות!). אפשר לברר בטיפת חלב בגבעתיים 03-5734616 או בקרית אונו 03-5304111 אם יש שם סדנה שנפתחת בזמן הקרוב. אפשר גם להתקשר לסניף מכבי הקרוב לביתך - ולברר האם יש סדנה קרובה יותר. בהצלחה!

16/01/2013 | 13:17 | מאת: מיכל

מנהל פורום טיפת חלב