חלב אם

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

13/05/2011 | 12:56 | מאת: לי

רנה שלום אני הפסקתי לשאוב חלב לפני 3 ימים כיוון שהיה יוצא לי 10 ML ליום. כשהפסקתי לשאוב את החלב התחלתי לשתות נענע עם מרווה עמ"נ שזה יעזור לי לייבש את שארית החלב שגופי ייצר. לדעתי זה לא ממש עזר, וכרגע יש לי גושים קטנים בשדים וכואב לי. האם יש תרופה שאני יכולה ללכת לקנות שתעזור לי לייבש . אמרו לי שאני יכולה לפתח אבצס אם אני לא אייבש את מה שנשאר לי. מחכה לעזרה תודה

לי שלום!אני מניחה ממכתבך שאת שאבת לאורך תקופה מסויימת ותפוקת החלב ירדה וכעת את מצליחה לשאוב כ10 CC.קודם כל, כל הכבוד על דבקותך במטרה עד כה. כדי להוריד את הגושים שאת מרגישה ושמציקים לך וגורמים לכאב, אני מציעה לעשות הרבה עיסויים לשד מהפריפריה לכיוון הפיטמה - עדיף תוך שילוב מים חמים - כלומר לעסות את השד במקלחת יחד עם מים הזורמים ממוט המקלחת. לפני המלקחת ניתן להניח על השד עלי כרוב לכ20 דקות. כל זה יגרום לחלב שהצטבר בתוך השד לזרום החוצה - ואם את לא שואבת - לא ייווצר חלב חדש. בכל יום את אמורה להרגיש הקלה מסויימת מהיום הקודם - במידה ויש כאבים במהלך הימים הללו ניתן לקחת משככי כאבים. במידה ואת לא מרגישה הקלה עם העיסויים והמקלחות החמות, ועדיין את מרגישה גושים או כאבים, רצוי לפנות לרופא המטפל לבירור.בהצלחה וסוף שבוע נעים!

13/05/2011 | 20:49 | מאת: לי

אני מודה לך מאוד. סוף שבוע נעים גם לך

מנהל פורום טיפת חלב