מה לעשות?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

15/05/2011 | 19:37 | מאת: ברני סטינסון

ד"ר ברבר ירחמיאל היקר אני בן 15 ויש לי טיקים מגיל 9 בערך בנוסף לטיקים יש לי לקות למידה מאוד גדולה במתמטיקה וזה מאוד מוזר כי בכל שאר המקצועות אני ממוצע 80 ומעלה , אני כבר לא יודע מה לעשות אמא שלי ואבא שלי כל היום צועקים עליי על התיקים ובעניין מתמטיקה אני כבר ויתרתי ממזמן והם כל הזמן מביאים לי עוד מורות ועוד עזרים וכבר נמאס לי ממתמטיקה אני לא בטוח שאני יהיה מסוגל לעבור 3 יחידות בתיכון בכלל מה אני אמור להגיד להורים שלי?

שלום אני מציע כי תגשו ליעוץ מישפחתי מאוד יעזור לכם להבין ולהתנהל אחד מול השני

מנהל פורום בריאות הנפש