הפרעה דו קוטבית מסוג 2 או לא...

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

02/07/2011 | 06:36 | מאת: אבנר

שלום רב, שמי אבנר, בן 35. נשוי + 2. מזה מספר חודשים אני סובל מתופעה מוזרה. אני כנראהסובל מדיסתימיה (אם הבנתי נכון, דומה לציקלותימיה רק שהמצב ההיפומאני מבחינתי הינו מצב נורמלי). המיוחד הוא שהתנודות במצבי הרוח מתחלפות כל 24 שעות ממצב דיכאון למצב נורמלי וחוזר חלילה. אני סובל גם ממחסור בשעות שינה. נפגשתי כבר עם מספר פסיכיאטרים וביצעתי גם בדיקות רפואיות והכל יצא תקין. האם נתקלתם במקרה דומה? אם כן, מה הטיפול? בתודה מראש, ניר

שלום ניתן להוסיף לפי המלצת פסכאטר גם כדור מייצב למשל דפלפט ואו ליתיום

מנהל פורום בריאות הנפש