טיפול פסיכולוגי איך עוזר..?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

09/10/2020 | 15:23 | מאת: גוני

שלום דר ברבר וחג סוכות שמח, רציתי לשאול איך בדיוק טיפול פסיכולוגי עוזר..מה תפקידו של הפסיכולוג?? הייתי כמה פעמים בשיחות אצל פסיכולוגים ..סבבה הגענו לבעיות אבל איך פותרים אותם..זה לא תפקידו של הפסיכולוג לעזור לי להגיע לפיתרון של הבעיות ...אם הייתי יודע לפתור את הבעיות הריגשיות ..לא הייתי צריך פסיכולוג..?? תודה גוני מגדרה חג סוכות שמח לכול בני ישראל

פסיכולוג שומע על הבעיות בדרך כלל לא מגיב , יש טיפולים יותר שהפסכולוגים מגיבים כגון טיפול התנהגותי

מנהל פורום בריאות הנפש