שלום לרופא 3 שאלות..

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/10/2020 | 21:49 | מאת: טלי35

1.האם הכדור רזין להשמנה חולנית עלול לגרום לפסיכוזה למי שמתמודד עם סכיזופרניה?2.מה הטיפול המיטבי כיום לסכיזופרניה של תסמינים שליליים?3.איזה טיפולים/תרופות ישנם בתהליכי פיתוח למחלת הסכיזופרניה כיום ובמה הם מתעדים להיות שונים מהטיפולים כיום אשמח למאמרים או לקישורים בנושא.

רזין יכול לעורר תסמינים פסכוטיים . לסמפטומים שליליים רצוי להוסיף אריפלי נסה למצוא באתר סכיזופרניה של משרד בראות או של עמותת אנוש קשורים לי כרגע אין משהו זמין לצערי

29/03/2024 | 13:15 | מאת: מאיה

האם זה מסוכן ? והאם אידוי קנאביס בסיגריה אלקטרונית שהבאתי מחול מאושר בארץ ? מציינ שאין לי רישיון קנאביס וגם האם אידוי קנאביס מוביל למחלות ?

מנהל פורום בריאות הנפש