הפרעת אישיות- בורדרליין וחרדות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

06/09/2020 | 08:43 | מאת: אלה

שלום וברכה, רצינו להתייעץ בבקשה בנוגע לבתנו שאובחנה כבעלת הפרעת אישיות גבולית. הדבר המרכזי הבא לידי ביטוי הוא חרדה בפרט שלא מספיק מטפלים בה או מתייחסים אליה וחרדה חברתית. סיימה תיכון, שירות בהצלחה . מתכננת ללמוד אך מאז האבחנה היא מדופרסת (חשבה שזה רק חרדה). שאלתנו- מה מומלץ לנו כהורים כדי להתנהל נכון יותר מולה? איך לעזור לה להתרומם? (שאלתי בדגש עלינו, לה יינתן טיפול). תודה רבה

בהפרעות מסוג זה אין אפשרות לתת הנחיות ללא הכרת המיקרה לגופו .לפעמים נחוצה התערבות משפחתית , או לחילופין לאחר שהיא מתחילה טיפול פסכולוגי לבקש רשות ממנה לדבר עם הפסכולוג ( לא בטוח שהפסכלוג שיסכים ) לתת לכם אפשרויות התערבות

מנהל פורום בריאות הנפש