דיכאון וייאוש בקרב צעירה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/08/2020 | 17:08 | מאת: אמא

שלום, בתי בת 20, מזה מספר חודשים אומרת שהיא לא רואה טעם לחיים. היו עליות ומורדות אך לאחרונה אומרת שהיא רוצה למות. היא חכמה ומוכשרת אך לא רואה שום דבר טוב, מבחינתה הכל רע. כל ניסיון להמליץ לה על טיפול לא מצליח. לאחרונה אומרת שרוצה שיאשפזו אותה כדי שיטשטשו אותה ולא תרגיש כלום. אני מאוד חרדה למצבה ולא יודעת מה אכן נכון לעשות. אודה להמלצתך.

אם היא מעוניינת באשפוז הייתי ממליץ , יתכן והילדה קוראת לעזרה ולכן ממליץ .

25/08/2020 | 15:26 | מאת: אמא

תודה. אבל היא לא צריכה לפני להיות מאובחנת? להיפגש עם פסיכיאטר? אולי יש חלופות בקהילה?

מנהל פורום בריאות הנפש