מידע בבקשה על אריפליי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

13/08/2020 | 22:47 | מאת: אייל

שלום דר !! מזה שנים הרופאים מנסים לאזן אותי אך ללא הטבה משמעותית.. נוטל לפונקס וביקשתי מהרופא שירשום לי אריפליי .. אני מאוד ארצה לדעת ממך דר יקר על התרופה מה שיותר מידע.. תודה רבה לך אייל

אריפלי הינה תרופת הרגע ממשפחת המרגיעים החזקים , הלפונקס עדיף כי אין לו תופעות לוואי

21/08/2020 | 10:07 | מאת: א

ללפונקס יותר תופעות לוואי מאריפלי, היא גורמת להשמנה וצריך לעשות בדיקות דם דחופות בגלל הסיכון. לאריפלי אין תופעות לוואי ופחות מסוכנת. יש תרופה פנאפט שהיא טובה, גם מאזנת וכמעט אין תופעות לוואי.

מנהל פורום בריאות הנפש