התאבדות עם תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/06/2020 | 17:45 | מאת: ישראל ישראלי

שלום דר אני מתכנן לבלוע את כל הכדורים שנותנים לי בפעם אחת מדובר בזיפרקסה 10 מג פרוטיאזין 25 מג קלונקס 0.5 מג ודקינט 2 מג אני החלטתי אני לא רוצה לחיות ואני די בטוח שזה יעשה את העבודה אשמח להמלצתך

אני בהחלט מציע לך לפנות לפסיכיאטר המטפל שלך כדי לקבל טיפול פסיכיאטרי מתאים . אני נאלץ לפנות למנהל האתר ולדווח לו על מה שכתבת

18/06/2020 | 18:31 | מאת: סה"ר תמיכה

שלום איש יקר אני מתנדבת בעמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) וכך נתקלתי בפוסט הנוגע שלך באתר דוקטורס, ומיד התעורר בי הרצון לכתוב לך, לא כאשת מקצוע בתחום הפסיכולוגיה או הפסיכיאטריה, אלא כאדם לאדם. מתארת לעצמי שאתה במצוקה נפשית עצומה, אולי בייאוש גדול, עד כדי כך שאתה מדבר על אובדן החיים, אולי אפילו אפשר לומר ויתור על החיים. משערת שמבחינתך כלו כל הקיצים, אולי אתה מרגיש שאין תקווה, אולי הייאוש מציף אותך עד כדי כך שהוא מתיש את כוחות החיים שבך, ואולי נדמה לך שהכול סוגר עליך ואין מוצא אחר אלא לוותר על החיים כי אולי רק כך תגיע לאיזו מנוחה ורגיעה. קרוב לוודאי שאתה גם מאוד בודד בתוך כל הסערה הזאת, ואפשר להרגיש עד כמה אתה בתוך המערבולת שסוחפת אותך אל התהום... ובתוך המערבולת קשה להתנגד לכוח הסוחף. יקר, יחד עם הקול הכואב שלך שכנראה איבד תקווה ונדמה שכמעט בוחר באובדן, אני גם שומעת קול נוסף.. הקול השני, שאולי נשמע חלש ורפה אבל אני שומעת אותו, כי כל כך לא מובן מאליו שעם כל מה שאתה חווה, מצאת את הכוחות להעלות כאן את הדברים על הכתב, ובעצם השאלה ששאלת, שיתפת בקושי העצום שלך, אולי מתוך איזו תקווה ולו הקטנה ביותר שמישהו יראה אותך, ישמע אותך וירגיש אותך. איש יקר, רוצה לתת לך נקודת אור, או אפילו שביל אור שתוכל לפסוע בו לעבר בחירה אפשרית אחרת מאשר להפסיק את החיים, שהרי פעולה שכזו היא כידוע לך, בלתי הפיכה, ובידיך הבחירה. רוצה לספר לך שיש מי שנמצא על שביל האור ויכול לראות אותך, להקשיב לך, לתת לך המון אמפתיה, ופשוט להיות איתך ברגעים האלה הקשים לך כל כך. מזמינה אותך לצ'ט אנונימי ואישי של עמותת סה"ר שפועל מידי יום. תוכל להתחבר לצ'ט דרך הלינק שמצורף למטה ולהתכתב עם אחד מהמתנדבים. אנחנו שם בשבילך, עם המון הקשבה ואמפתיה. נשמח לתמוך ולסייע בכל דרך שרק נוכל. תוכל להרגיש נוח לשתף ואולי בכך להקל עליך במעט ולאפשר לך להירגע, לנוח, להתרווח מעט מבפנים. יקר, בוא אלינו ...נסה אותנו, אולי נצליח לעזור לך לראות את העולם קצת אחרת, עם יותר תקווה ואולי אפילו עם חיוך. שולחת לך חיבוק וירטואלי והמון אנרגיות מחזקות. שלך מתנדבת סה"ר https://sahar.org.il/help

תודה על ההתגייסות שלך לעזור למטופל זה

מנהל פורום בריאות הנפש