באופן מפתיע איבדה אמון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

07/05/2020 | 10:36 | מאת: אמא

היי הבת שלי בת 24 וחצי לפניי כחצי שנה עברה לגור עם החבר עזבה את העבודה לטובת לימודים למעבר דירה היום היא לא עובדת גרה מאוד רחוק מהאזור בו גדלה מבודדת מחברים החבר כל הזמן בעבודה עד מאוחר בלילה היא כל היום לבד בבית מול המחשב היום לא באוניברסיטה בגלל המצב . היא באה אליי לשבוע והבחנתי שהפכה להיות נורא עצבנית כל הזמן עסוקה בלספור קלוריות והכי קשה מתפרצת בשיחה שעשיתי איתה היא אומרת שכל הזמן רבה עם החבר כי איבדה את האמון בו ולא רק בו גם בחברות האחים ואפילו באמא ואבא אמרתי שצריכה להיות סיבה לחוסר האמון היא טוענת שלא היה כלום מסרבת לפתח שיחה אני שומעת שהיא רבה איתו ולא מאמינה שהוא בעבודה או בכל מקום אחר אני לא יודעת איך לעזור וגם לא מאמינה שלא היה תקדים לעיניין היא גם לא נפתחת בפניו או שהיא בוכה או שהיא צורחת ואני אומרת שאני לא רוצה לשמוע ככה איך אוכל לעזור לי?? אשמח לעזרה תודה יום טוב

שלום רב קשה מאוד לדעת מה עובר עליה על סמך מה שכתבת ,מאוד רצוי שהיא תגיע לפגשה עם פסכאטר כדי לאבחן ולטפל .

מנהל פורום בריאות הנפש