הורדת כדורי קלונקס שאני נוטל

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

20/04/2020 | 21:35 | מאת: תומר

שלום אני בן 34 ונוטל קלונקס 0.5 במשך שנה וחודש כול יום שני כדורים ולפעמים גם שלוש שנרשם לי על ידי הרופא משפחה אף פעם לא הייתי אצל פסיכיאטר או פסיכולוג גם לא היה לי צורך בזה התחלתי ליטול את הכדורים האלו כי תמיד היו לי לחצים בחזה בראש ועוד הרבה סימפטומים שלא היו בעבר עברתי המון בדיקות כלליות והכול היה תקין והמסקנה הייתה שזה חרדה עכשיו אני רוצה לרדת מהכדורים האלו לחלוטין אם אני יוריד את נטילת הכדורים מכול יום שהייתי לוקח במשך השנה חודש האלו לשלוש בשבוע סך הכול למשך חודש חודש ומשהו זה ירידה טובה ? אני שואל בגלל תופעות הלוואי שיכולות ליהות מהכדורים האלו.. אציין שבמשך התקופה שנטלתי אותם הכול היה בסדר אם אני יוריד למשך חודש חודש וחצי לשלוש כדורים בשבוע ואז אפסיק זה תוכנית בסדר ?

שלום כן ניתן להורד בהדרגה. כמובן שעליך להתיעץ עם ר מטפל ואם המצב חוזר להיות רע יש להחזר התרופות

מנהל פורום בריאות הנפש