רוצה להתייעץ עם הדר תודה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

02/04/2020 | 20:34 | מאת: אייל

שלום דר !!! מטופל בתרופות בניהם לפונקס . אתמול נפגשתי עם הרופא ושיתפתי אותו על החרדה ממנה אני סובל והוא יש לו את שיטת הטיפול משלו . כלומר הוא אמר לי ממה אתה מפחד ??? אתה רואה כאן אריה ? תעבוד על עצמך תתמודד . אציין שאני נוטל גם קלונקס עם הטבה חלקית בלבד . אני שואל האם הרופא צודק בשלו או שעליו לתת לי תכשיר להירגע ?? תודה על תשובתך ואשמח המלצה על תכשיר שירגיע אותי בכדי שהתחושה שלי תשתפר תודה לילה טוב

שלום קלונקס אמור לעזור אפשר לקחת ממנו 2 ליום החרדה תפחת עם זה

05/04/2020 | 18:30 | מאת: אייל

שלום דר !! תודה על תשובתך רק אציין שכיום אני נוטל כ2 מ"ג קלונקס חצי בבוקר וחצי ערב . כמו"כ אציין שרוב הזמן אני חש בלב מתחים וחרדות //אתה מציע להעלות מינון קלונקס עד לפגישה שלי עם הרופא ... בעצם איך מתנהלים מול רופא פסיכיאטר ? מה הטיפול לכך .. כך שאתייעץ עם הרופא המטפל בי בחצי השנה האחרונה . ארצה להתייעץ איתך דר ירחמיאל היקר !!! מזה שנים שאיני ממש חש בטוב אני מתכוין שייש לי תחושות לא טובות בכלל הטיפול אותו אני מקבל מהרופא אינו עונה לי על הציפיה שלי . האם כדאיי לי להחליף רופא ?? או פרטי??? בעצם אין לי כסף לכך . אבל מאוד אשמח להתיחסותך על הנאמר . תודה רבה וערב טוב

מנהל פורום בריאות הנפש