איך להקל על חרדה מפחד טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

09/03/2020 | 22:07 | מאת: אנונימית

אחרי הרבה מאוד שנים אני חוזרת לטיפול פסיכיאטרי במרפאות. קבעו לי תור לעוד חודש ואני ממש בלחץ חרדה. אני כל הזמן חושבת מה יהיה? מה יעשו לי? מה יגידו לי? הרופא משפחה העלה לי כדור נגד חרדה עד שאלך לפגישה ראשונה במרפאה. נכון אני במשבר רגשי ואני רוצה עזרה נפשית אני מתלבטת עם לבטל את הפגישה בגלל החרדה מפסיכיאטרים בעבר נתנו לי טיפול שגוי ובגלל זה משפחתי התנגדה שאחזור לטיפול וגם אני לא רציתי אבל אני רוצה ללכת כדי כן לקבל את הטיפול הנכון ולמרות זאת בגלל הטיפול השגוי שיש לי פוסט טראומה ממשהו בטיפול בעבר אני ממש בלחץ חרדה אני במיוחד מפחדת מאשפוזים אני אשמח עם תוכל לא להזכיר את המילה אשפוז עם אפשר כי יש לי חרדות מזה. בין היתר בגלל זה יש לי טראומה לחזור לטיפול וזה טיפול במרפאה לא בתוך מחלקות או כאלה. משפחתי אומרת שאני הולכת לדבר טוב ואין לי מה לדאוג אבל אני לא יכולה לשאת את החרדה עקב הטיפול הראשוני שאני צריכה ללכת אליו. רציתי לשאול עם אפשר ותבורך עם תוכל לייעץ לי מה לעשות כדי להקל על החרדה לקראת הפגישה מבחינה מעשית בבית בנוסף לרופא שהוסיף לי כדור לקראת הפגישה איך אפשר להקל על חרדה ואולי עם אפשר להפנות אותי לקרוא על הנושא באתר אינטרנט כדי להקל על עצמי עד הפגישה או אפילו להמליץ לי על ספר שאוכל לקרוא כדי להקל על חרדות מפסיכיאטרים שוב עברתי טיפול שגוי בעבר ואני מפחדת שזה יחזור ויש לי שאלה עם אני כל כך פוחדת האם כדאי לי לבטל את התור? אשמח לעידוד ותמיכה כאן בפורום אני ממש אודה לך ומאחלת לך המשך שבוע מקסים ממש תודה מכל הלב

אין מה לחשוש מטיפול פסכאטרי , זה טיפול בדבור אם צריך נותנים תרופות , לא לחשוש

מנהל פורום בריאות הנפש