החמרה בטיפול באנפרניל

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/01/2020 | 07:33 | מאת: אנפרניל

נמצאת באשפוז ים. לפני כחודש התחלתי טיפול באנאפרניל שעלה בהדרגה ל150 מ"ג. בשבוע האחרון חלה החמרה קשה במצבי בחרדה עם קוצר נשימה קשב בעיקר וגם בדיכאון והוחלט להוסיף לי קלונקס במינון של 0.5 שלוש פעם ביום. האם שילוב זה בטוח ומקובל? מתי אמור להשפיע האנפרניל? חוששת מהתמכרות לכדורי הרגעה, הם ניתנו לי לתקופה עד שהאנפניל יחל להשפיע. כמו כן האם סביר שתופענה מחשבות אובדניות והחמרה בחרדה בשלב זה של הטיפול?

ניתן להוסיף קלונקס זאת פרוצדורה מקובלת , במינון כזה אין חשש להתמכרות , אם יש התגברו מחשבות אבדון אנא פני בדחיפות למטפלת שלך !!

30/01/2020 | 10:01 | מאת: אנפרניל

מה הסיבה לכך שמופיעות כאלה מחשבות ועוד בחודש וחצי הראשון לטיפול?

לפעמים עם התחלת הטיפול ועם השיפור במצב יש החמרה במצב . אם יש החמרה במחשבות אבדון יש לפנות מיד לפסכאטר מטפל

02/02/2020 | 13:14 | מאת: אנפרניל

מה הסיבה להחמרה?לפי בדירה והערכה אין סכנה אובדנית. למעשה אני פוחדת מלהתאבד. אבל מה הסיבה להחמרה הזמנית ומתי זו צפויה להשתפר? מתי הדה ריאליזציה צפויה לחלוף?

מנהל פורום בריאות הנפש