טיפול במינון עצום בכדורי קלונקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/01/2020 | 21:04 | מאת: עמרם

אני בן 34 מטופל בהפרעת חרדה מתמשכת ע"י פסיכיאטר כבר כמה שנים בתרופות: VIEPAX XR 225 MG CLONEX 3 MG בשנה האחרונה,יש לי התגברות חוזרת של החרדות ... הפסיכיאטר ממליץ להוסיף עוד 0.5 קלונקס. האם זהו לא מינון עצום כבר לטיפול יום-יומי- 3.5 מ"ג קלונקס?! האם מקובל להתבסס על מינון כל כך גבוה בקלונקס בטיפול בהפרעת חרדה?

זה מינון מעט גבוה אבל תלוי בעוצמת החרדה שלך אם קשה מאוד ניתן לתת אבל כדאי לדון עם הפסכאטר המטפל בזה גם תודה

מנהל פורום בריאות הנפש