אנפרניל זמן השפעה והאם יעיל

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

18/12/2019 | 08:09 | מאת: A

היי, בהמלצת הפסיכיאטר באשפוז יום הוחלף לי הציפרלקס בתרופה אחרת בשם מרוניל לטיפול בחרדה ובהפרעה טורדנית כפייתית. המינון ההתחלתי שהתחלתי איתו הוא 75 מג שצפוי לעלות בהמשך כנראהץהאם תופעות הלוואי של דפיקות לב עייפות,קושי בנטילת שתן,עצירות והיעדר חשק מיני צפויות לחלוף עם המשך הטיפול? כמו כן במידה וסבא וסבתא שלי עברו בעיות עם הלב יש לי ממה לחשוש? האם צפויה להיות החמרה בתחילת הטיפול? מרגישה עדיין ניתוק בלבול פחדים כמו כן במידה וההפרעה כרונית מומלץ לקחת לכל החיים?

שלום רב זאת תרופה טובה ויעילה לגבי תופעות לוואי של הלב עליך להתייעץ עם ר משפחה מטפל ולספר לו על התופעות מהן סובלת . יש להמשיך בתרופה לפי הוראות פסכאטר מטפל .

מנהל פורום בריאות הנפש