סחרחורת קשות(שיוט)והרגשה של טרום עילפון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

30/11/2019 | 09:38 | מאת: סיגל

שלום רב, לפני שנתיים ניסיתי לעשן ג'וינט בפעם הראשונה. לאחר מכן היו לי זרמי חשמל בראש ופתאום ראיתי הכל שחור וכמעט התעלפתי. מאז,היו לי כאבי ראש באופן קבוע שהוגדרו כמתחיים וכעת הכאבי ראש מוגדרים כמיגרנות(בעבר לא סבלתי ממיגרנות). ואז התחילו לי גם סחרחורות קשות. מרגישה שאני מתנדנדת והרבה פעמים שאני עומדת להתעלף. עשיתי כבר מלא בדיקות שלמזלי יצאו תקינות. הרופאים טוענים שזה נפשי. האם אפשר לחוות כאלה סימטומים ממצב נפשי? התחלתי לקחת כדורים פסיכיאטריים והם לא עוזרים לי לסימטומים האלה. אשמח לעזרה.

ניראה כמו התקפי חרדה פניקה בעקבות גראס אני רואה עשרות מיקרים כאלה תפסק גרס מידית.

מנהל פורום בריאות הנפש