הבדל בין סוגי כדורים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/10/2019 | 17:03 | מאת: רונן

שלום ידוע שכדורי הרגעה מקבוצת הבנזודיאפינים הם לטווח קצר הנטילה שלהם מה ההבדל בין הכדורים מהסוגים של הבנזודיאפינים ללוסטרל ציפרלקס לדוגמא ? הרי כמו הכדורים לטווח קצר שצריך לעלות מינון תמיד ככה גם לוסטרל ציפרלקס וכדורים כאלו לא ? ברגע שמפסיקים או ברגע שלוקחים את אותו מינון זה מפסיק להשפיע ונניח בן אדם יפסיק אותם יחזרו לו התופעות בגינם הוא לקח אותם ככה זה בכדורי הרגעה וככה זה בלוסטרל ציפרלקס ועוד מה דעתך ? מה ההבדל בינהם בעצם ? בשתי הסוגים צריך ליטול כול יום ואם הזמן גם לעלות מינון וברגע שמפסיקים את שתיהם יכולים לחזור הבעיות

תרופות ממשפחת בנזו הם לטוח קצר בעיקר תמיד כדאי לשלב עם תרופות מקוצה אחרת כגון SSRI

מנהל פורום בריאות הנפש