תופעות לוואי בתחום ספציפי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

23/10/2019 | 22:30 | מאת: הדר מימון

קיבלתי זריקת פלודקט מאז הופיעה תופעת אל ווסת אני בת 22, שאלה כללית :האם תרופות אנטי פסיכוטיות ומייצבי מצב רוח יכולים לפגוע בבציות בגוף האישה ובפיריונם? שאלה שנייה-האם אנטי אפילפטיות עשויות גם לפגוע בפיריון הבציות ותפקודם?שאלה שלישית -האם זריקת פלודקט עשויה לגרום לאל ווסת באופן בלתי הפיך?(חשוב לציין שאני מודעת לכך שפסיכאטרים נוטים להתעלם משאלות וסוגיות מסוג זה כיוון שזה פוגע בפרנסתם עצם ידיעת הנזק העצום שהתרופות האלו מסוגלים לגרום לכאלו תופעות פוגעות באיכות חיי אדם למרות זאת אני מבקשת תשובה לשאלותיי הקריטיות .מבקשת תשובה שאינה חמקנית והינה ברורה וישירה ,תודה הדר .

לגבי אל וסת התרופות יכולות לגרום לזה , לגבי כל תרופה ספציפיית המתייחסת לפוריות אין קשר , כמובן שאם את מתכננת הריון יש להתייעץ עם הפסכאטר המטפל ועם יחידה ליעוץ לנשים בהריון טלפונית, זה קיים בכל בית חולים גדול .

25/10/2019 | 11:36 | מאת: הדר

שאלתי אם זה הפיך ,לא ביקשתי תשובה לנושא שאני כבר יודעת (ברור שהתרופות יכולות לגרום לזה)מדוע לא ענית לשאלתי?

מנהל פורום בריאות הנפש