שיטה להורדת תופעות לוואי של קלונקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/09/2019 | 21:55 | מאת: אבנר

שלום רב אני נוטל קלונקס 0.5 במינון של שלוש כדורים ביום במשך החצי שנה האחרונה, אני כמה ימים בלי. זה נרשם לי על ידי הרופא הרגיל שלי. אפשר וזה טוב נניח בשביל ההפסקה? זה רעיון טוב כמה ימים בלי נניח שלושה ימים בלי אחד אם שלושה ימים בלי אחד אם זה תהליך שהוא בסדר בנוגע לתופעות לוואי ? כי נכון לעכשיו אני כך מוריד תכדור...

זה בסדר הכי חשוב לא להורד בבת אחת

25/09/2019 | 23:15 | מאת: אבנר

שלום אציין שזה ממש לא קל התהליך הורדת הכדורים של הקלונקס מרגיש מתח,תחושת ניתוק בראש, לפעמים קצת חרדה,עצבנות,רעד בגוף, קורדינציה ירודה,גלי חום ועוד סימפטומים שלא היו לי

מנהל פורום בריאות הנפש