תרופות תופעות לוואי מדוע קורה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/09/2019 | 15:37 | מאת: דוד

אהלן למה תרופות ממשפחת הבנזודיאפינים לצורך העניין קלונקס 0.5 כאשר מפסיקים אותו אחרי כמה חודשים של נטילה יש תופעות לוואי? הרי ברגע שמפסיקים הוא נעלם מהגוף מהדם לא ? למה יש תסמינים אחרי שמפסיקים ? מתי הוא יוצא מהגוף ? מהדם ? והאם זה קשור ונשאר במערכת העצבים ? מה קורה לגוף אחרי נטילה של חודשים ואז הפסקה ? מדוע זה ממשיך התופעות לוואי ?

לוקח לו זמן להתפרק , יש גם גמילה פסכולוגית בנוסף לפיזית לכם לוקח זמן

מנהל פורום בריאות הנפש