כדורים השפעה שלהם .............

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

27/08/2019 | 12:58 | מאת: רוני

שלום שמביאים כדורים ארוכי טווח כמו ציפרלקס או לוסטרל ואיתם ביחד כדורים זמניים כמו קלונקס או ואבן שהם קצרי טווח המטרה היא לשלב אותם ביחד בהתחלה במידת הצורך..... ואז אחרי חודש שהכדורים ארוכי הטווח כמו ציפרלקס ולוסטרל משפיעים צריך להוריד את הזמניים ואז הארוכי הטווח מתחילים להשפיע ישר ? כמו שהכדורי ההרגעה ישר משפיעים ? המטרה היא שהארוכי טווח יחליפו תזמניים? אחרי חודש של לקיחה של הארוכים כול כדור שלוקחים ישר ישפיע ? כמו נניח שלוקחים קצר טווח שמשפיע ישר ?

תרופות כמו ציפרלקס ולוסטראל מתחילות לעבוד אחרי 3-4 שבועות לערך

מנהל פורום בריאות הנפש