קלונקס סרנדה תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

27/08/2019 | 12:39 | מאת: שלומי

שלום מהן תופעות הלוואי של סרנדה 100 מ"ג ליום אם מפסיקים אותם פתאום אחרי חודש ללא הפסקה רגילה אלא ככה מה הן התסמינים הבולטים של והתופעות לוואי שיכול ליהות מהתרופה ולכמה זמן ? ומה הן תופעות הלוואי הידועות של קלונקס 0.5 שלוש פעמים ביום אחרי ארבעה חודשים שמפסיקים ככה פתאום ללא הפסקה רגילה מה הסימפטומים ולכמה זמן ?

אין בדרך כלל תופעו לוואי מהפסקת תרופות אלה ממליץ קלונקס להוריד בהדרגה ולהתייעץ עם פסכאטר מטפל

מנהל פורום בריאות הנפש