מעי רגיז ותופעות שלוואי של נורטילין

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/08/2019 | 12:17 | מאת: אלינה

שלום, לא יודעת כמה השאלה קשורה לפה. אני בת 32 בריאה וספורטאית. הרופא גסטרו שלי רשם לי נורטילין למעי רגיז. כדור אחד של 25 מ"ג לפני שינה כל יום. לקחתי אותו לפני כמה חודשים וזה עשה לי עצירות אז הפסקתי. עכשיו התחלתי לקחת לפני שבוע. העצירות נעלמה אבל מאז (לא יודעת אם זה קשור) גם שמתי לב שהתחילו לי בעיות שינה, אני תמיד קמה בלילה לשירותים בגלל המעי רגיז והפעם התחלתי לקום יותר הרבה פעמים ועוד אחרי זה לא מצליחה להרדם כי מתחילה לחשוב על כל מיני דברים. אני בתקופה יחסית לחוצה עכשיו בחיים אבל לפני זה בחיים לא קרה לי שאני קמה באמצע הלילה כל לילה ולא מצליחה להרדם... אם הצלחתי להרדם מהתחלה אז אין סיכוי שאקום ולא אצליח להרדם שוב.. היתי ישנה מלא לפני ועכשיו התהפכתי לבן אדם של בוקר שזה מעולה אבל הבעיה שאני קמה ולא מצליחה להרדם מאוד מציקה, האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של התרופה? אולי להמשיך איתה והגוף יתרגל.. לא יודעת מה לעשות.

שלום זה יכול להיות מנורטילין היא קצת מעוררת , נסי לקחת התרופה בבוקר

מנהל פורום בריאות הנפש