עייפות מלקיחת כדור///

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/04/2019 | 19:25 | מאת: דני

1. עברתי בהמלצת הרופא מציפרלקס לסרוקסט. התחלתי עם מינון של 10 מ"ג סרוקסט וביום הרביעי מאז התחלת לקיחת הכדור אני מרגיש עייפות קשה. ממה שהבנתי זה תופעת לוואי שידועה בכדור הזה. מהניסיון שלך זה תופעת לוואי שאמורה לעבור תוך כמה ימים או משהו שנשאר? 2. עוד כמה ימים אני עובר מ10 ל20 מג סרוקסט. האם העייפות בהכרח אמורה לגבור? האם בעליית המינון צפויות להיות תוספת שת תופעות לוואי חדשות או קשות יותר?

שלום רב העייפות חולפת בדרך כלל לאחר שבוע שבועיים אתה יכול לעבור כבר ל20 מג של סרקסט

מנהל פורום בריאות הנפש