תשישות לצד חרדה פעילה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/04/2019 | 10:51 | מאת: אלי

שלום רב. אני סובל כרונית מהפרעת חרדה. אני מקבל טיפול ממושך כשנתיים בויפאקס XR במינון 225 מ"ג וקלונקס 3 מ"ג. ישנה בעיה: א. שישנה עדיין חרדה ואף התקפים למרות המינון הגבוה של התרופות. ב. אינני מצליח להתגבר על התשישות והעייפות שהמינון של הקלונקס. נהרסו לי החיים בשנתיים האחרונות בגלל המינון של הקלונקס- עייפות, דחיינות, תשישות אדירה וירידה תפקודתית משמעותית בעבודה. מצד שני יש חרדות פעילות ולא מאוזנות ועל כן הפסיכיאטר מתנגד נחרצות לכל ניסיון כרגע להוריד את מינון הקלונקס אלא ממליץ על הוספת פעילות ספורטיבית (הרי בקושי אני מסוגל ללכת לעבודה איך אבצע פעילות ספורטיבית???) יש לך עצה לכיוון כללי. רק אציין שאני בן 37, שותה 3 קפה ביום ישן 8 שעות בלילה וכל זה לא עוזר נגד העייפות הקשה שתיארתי מהקלונקס וגם מהחרדה עצמה שגם היא מעייפת את הגוף. אודה מאוד לעצתך.

אני מסכים עם הרופא שלך לא להוריד מינון ויאפקס פעילות גופנית מומלץ תנסה לבקש מהרופא מרגיע טיבעי בשם LASEA 80 מג אם יעזור ניתן להפחית מעט את הקלונקס

מנהל פורום בריאות הנפש