קושי לשתף/להביע בטיפול

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

11/04/2019 | 21:32 | מאת: דניאל

הייתי בטיפול במשך חודשיים (לא כולל כמה פגישות ההכרות קודם). החלטתי להפסיק כי היה לי קשה נורא. היה הרבה שתיקה - כי קשה לי לשתף/להביע את המחשבות/רגשות שלי (גם לעצמי). מצד אחד גם נראה לי שטיפול יעזור לי (לא אפרט את הסיבות כדי שלא יהיה זיהוי כלל). אשמח להמלצות... צעירה בשנות ה-20 לחייה

בטיפול פסיכולוגי יש הרבה שתיקות זה חלק מהטיפול ממליץ להמשיך ולראות כיצד יתפתח תודה

15/04/2019 | 00:31 | מאת: דניאל

הפסקתי כבר לפני חודשיים בערך. 75% מהזמן היה שתיקה (אולי יותר ואולי פחות אך לא נראה לי הרבה פחות). השתיקה היה ממש ממש קשה לי. כמה זמן היית ממליץ לתת (במידה ואחליט בעתיד לנסות שוב) האם יש לך המלצות א. איך להפתח יותר (גם לעצמי וגם לדמות המטפל) ב. ואיך להתמודד עם האי נעימות שלהשתיקה

15/04/2019 | 00:42 | מאת: דניאל

האם יש תרופות ללא מרשם שיכול לעזור? להרגיע ? לאפשר תחושה של פתיחות ויכולת לשתף....

תנסי לקחת תרופה טיבעית בשם נרבן לא צריך מרשם

תנסי לדבר עם המטפל לגבי נושא השתיקות

תנסה תרופה לא מרשם בשם נרבן

כתבתי לך

חלק משמעותי מתהליךטיפול זה שתיקות שאז מפרשים את זה עם המטפל יחד

כתבתי כבר שזה חלק מהטיפול

מנהל פורום בריאות הנפש