שאלה ..בעית פרטיות חמורה שמתפרשת בסביבה שלי כחולנית.וגם בעיני.

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/03/2019 | 17:18 | מאת: מישל

היי, אני בת 16.. וכבר שנתיים שאני שמה לב לשוני שלי בחברה. לא יודעת אם זה היה ככה מאז ומעולם אבל יש לי בעיה כזאת .. שאני לא אוהבת לדבר על נושאים מסוימים עם אנשים.. דברים שקשורים לפרטיות וגם דברים שאנשים חושבים שאני לא נורמלית בגלל שזה דפוק שאני לא מסוגלת לדבר על זה. זה נשמע קצת לא בסדר אבל אני אפילו נמנעת מלדבר על זה עם עצמי.. לחשוב על זה. לא נוח לי אפילו לרשום את זה פה אבל בכל זאת ארשום שתבינו למה אני מתכוונת. הנושאים הם: מחזור, הסרת שיער ועוד ועוד. אני גם לא מסוגלת לראות אנשים מהמשפחה שלי ערומים .. אחיות .. אמא. וזה לא בגלל בגרית נפשית או משהו. ממש לא. פשןט לא נוח לי לראות את זה. ובטח שלא להיות ערומה מולם. אלה דברים שמביכים אותי ברמה מטורפת ואני מרגישה אשמה או שאני עושה משהו חא בסדר כשאני מדברת על הנושא הזה.. זה מרגיש לי חולני.. זה אומר משהו? או שזה סתם חרדה לפרטיות שלי..? תודה מראש.

שלום אלו דברי שכל אחד מרגש בשלב זה של חייו , אם תופעות אלה ממשיכות להטריד אותך אנא פני ליעוץ פסיכולוגי

מנהל פורום בריאות הנפש