סוליאן וסרוקוול..............................................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

09/03/2019 | 22:36 | מאת: דודו

האם אפשר לעבור בהצלבה ובוזמנית ולרדת מסרוקוול XR 600 מג ולעלות לסוליאן 200 מג , או שעדיף להפסיק לגמרי סרוקוול ורק אז לעבור לסוליאן ?? מי נקשר חזק יותר וחוסם חזק יותר קולטני D2 סרוקוול או סוליאן ?? מהו מינון הסוליאן האקוולנטי לסרוקוול XR 600 מג ?? האם סוליאן במינון 400 מג ומעלה מטפל גם בתסמינים שליליים וגם חיוביים של סכיזופרניה או שדווקא רק במינונים הנמוכים מ400 מג הוא מטפל בתסמינים השליליים של סכיזופרניה זאת אומרת שהפעילות של סוליאן המטפלת בתסמינים השליליים של סכיזופרניה לא נשמרת במינונים של 400 מג ומעלה בשל מנגנון הפעולה המיוחד של סוליאן ??? תודה

סוליאן חוסם יותר D2 לכן הוא יכול לעזור עם סמנים שליילים תנסה 400 מג ותראה לפי התוצאות אם צריך להגבר המינון

מנהל פורום בריאות הנפש