מטלות יומיות כיצד צריך להתמיד

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/01/2019 | 15:13 | מאת: אייל

שלום לכולם !! אני מזה כחודש התחלתי טיפול פסיכולוגי שיחתי עם מטפל חדש כאמור .. הוא עובד בצורה ממש שונה אבל כן עובדת ויש לו ניסיון של הרבה שנים .. אני חש שיפור במצבי כמובן לא מושלם אך אני שואף מה שיותר גבוהה . העניין הוא שהוא נותן לי ש.ביית לעשות יום ביומו. ואני לעיתים עושה או עושה חלקית .. העניין הוא מה ומי ואיך אני כן אצליח לבצע לפחות 80 % מהמטלות . תודה רבה

כניראה שזה טיפול התנהגותי , עליך לשאול את הפסכולוג לגבי המטלות אולי ניתן להפחית

מנהל פורום בריאות הנפש